Blog

Yalın Üretim ve Model Fabrika Eğitimi Tamamlandı (23-24 Eylül 2022 / IMES | İMES OSB Mükemmeliyet Merkezi)

23-24 Eylül 2022 tarihlerinde İMES OSB Mükemmeliyet Merkezi
Duyurular & Basından Haberler

Yalın Üretim ve Model Fabrika Eğitimi Tamamlandı (23-24 Eylül 2022 / IMES | İMES OSB Mükemmeliyet Merkezi)

23-24 Eylül 2022 tarihlerinde İMES OSB Mükemmeliyet Merkezindeki iki günlük Yalın Üretim ve Model Fabrika eğitimlerimiz başarı ile tamamladık.

Erol Yakut ve yardımcısı Suat Tekerci’nin büyük bir titizlikle gerçekleştirdikleri eğitim ve geliştirme faaliyeti, ismen benzerlerinden çok farklı tempo ve içerikte gerçekleştiğini, katılımcıların ve misafirlerin ağızlarından ve program sırasındaki tempo ve dinamikliklerinden anladık. Bu iki günlük programa Yalın Enstitü’de farklı alanlarda danışmanlık yapan arkadaşlar, ben ve konu üzerinde görüş sahibi bir kısım davetlimiz de katıldık.

Bu iki gün sırasında Mükemmeliyet Merkezi personeli arzu edilen hizmetleri büyük Güleryüz ile yerine getirdiler.

Davetliler arasında bulunan Tekiner Kaya, endüstri mühendisidir. Toyota Adapazarı’nda görev yapmıştır. Eğitimin bir parçası olarak iki ay boyunca Toyota montaj ve boya fabrikalarında üretim hattında vardiyalı olarak çalıştıktan sonra insan kaynakları bölümünde işgücü planlamadan sorumlu mühendis olarak görev almıştır. Uygulamalarda danışman ve eğitmen olarak çalışmıştır. İngiltere’de farklı sektörlerde ve farklı alanlarda danışmanlık hizmetleri vermiş olup hala Nevşehir HBV Üniversitesinde Doçent olarak görev yapmaktadır. Tekiner Kaya’nın, Nevşehir’den gelerek katıldığı eğitim ile ilgili yazmış olduğu yazıyı aşağıda sizinle paylaştık.

Mükemmeliyet Merkezini kısa zamanda bu hale getiren Mükemmeliyet Merkezi Müdürü Mühendisi ve Genel Müdür Deniz Aygan’a da yeri gelmişken şükranlarımızı sunuyoruz.

Eğitim ve söyleşi sırasında yapılan video çekimlerini ilerleyen günlerde paylaşacağız.

Video çekimi ve ropörtaj için Kuter PR ve Duygu Milli kardeşime teşekkürü borç biliriz.

İMES Mükemmeliyet merkezi
https://www.linkedin.com/posts/dr-tekiner-kaya-54462126_de%C4%9Ferli-b%C3%BCy%C3%BC%C4%9F%C3%BCm-yalcin-ipbukenin-daveti-activity-6980188186471727104-fFKw/?utm_source=share&utm_medium=member_android

Yorum Yaz

Apple Servisi Beylikdüzü Apple Servisi